Wat is Gerritsen Mediation?

Aangenaam! Mijn naam is Jac Gerritsen, mediator van Gerritsen Mediation en geboren op 6 oktober 1954. Mediator in de Achterhoek, Gelderland. Ook werk ik als mediator voor de rechtbank Gelderland, de locaties Arnhem en Zutphen.

De basis

Mediation is conflictbemiddeling door een neutrale derde partij. Naast het oplossen van een conflict biedt mediation mogelijkheden om verstoorde communicatie en vertrouwen tussen partijen te herstellen en om een andere manier van conflicthantering te leren.

Ik geloof dat mediation dé manier is om samen tot een -door alle partijen gedragen- oplossing te komen. Daarbij ben ik uw partner voor het oplossen van conflicten en het verbeteren van de communicatie. Gerritsen Mediation is gespecialiseerd in familie-mediation en echtscheidingszaken. In dat kader ben ik ook professioneel KIES-coach. Klikt u gerust door om meer over de KIES-coach programma’s te weten te komen.

Kracht

Mijn kracht is mijn snelheid van denken en doen. Ik ben analytisch en direct. Stel veel vragen. In mijn manier van werken zie je dit terug. Meer kernwoorden: duidelijkheid, humor, teamwork. Samen ervoor gaan. Het uitgangspunt is dat dingen mogelijk zijn. De uitdaging om ze realiteit te maken.

Mediation is een geschikte manier om dure proces- en juridische kosten te vermijden. Voor mijn filosofie ten aanzien van mediation krijgt u HIER -op een filmpje- kort een indruk van wie ik ben en welk doel mediation wat mij betreft moet hebben.

Hartelijk dank voor uw bezoek aan mijn site. Kijkt u gerust verder.

Met vriendelijke groet,

Jac Gerritsen